RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Са Пријепољем на InvestExpo 2012.

На управо завршеном 7. Међународном сајму инвестиција Investexpo, одржаном у интервалу од 23. до 25. октобра у Новом Саду, општина Пријепоље је, уз подршку РРА Златибор, представила своје инвестиционе потенцијале, са посебним фокусом на Пословну зону Коловрат. Овај наступ је део промотивних активности пројекта Пословна зона Коловрат који Општина партнерски спроводи са РРА Златибор у оквиру РДЕПР 2 програма.

На сајму је своје инвестиционе потенцијале представило преко 50 учесника из Србије, од чега су 44 била локалне самоуправе које су ову смотру искористиле као могућност за привлачење страног и домаћег капитала са циљем унапређења привредног развоја својих средина и стварања могућности за отварање нових радних места.

Сајам је отворио председник Владе Аутономне покрајине Војводине, Бојан Пајтић који је изразио задовољство да општине и градови и даље имају амбицију, знање и енергију да учествују на оваквим манифестацијама и заједничким снагама раде на привлачењу домаћих и страних инвестиција.

Пословна зона Коловрат и општина Пријепоље су, свим заинтересованим странама, промовисале како постојеће greenfield локације, које су у потпуности инфраструктурно опремљене и спремне за инвеститоре, тако и постојеће brownfield локације, којима располажу и у овом тренутку могу да понуде потенцијалним инвеститорима.

Поред изложбеног дела на сајму је одржан Први Дунавски бизнис форум на коме су истакнуте велике могућности за повезивање, инвестирање и унапређење укупне пословне сарадње земаља Дунавског региона. Током Дана енергетике, који су реализовани у склопу Сајма, одржана је конференција „Енергија и агропроцесинг  2012“ на којој су представљени различити пројекти и  могућности за коришћење обновљивих извора енергије и унапређења  енергетске ефикасности, као теме које у последње време све више добијају на значају и пажњи.

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti i saradnici,

Usled novonastale situacije u Srbiji i imajući u vidu proglašenje pandemije od strane Svetske zdravstvene organizacije i pogoršanog stanja u zemlji, RRA "Zlatibor" d.o.o. uvodi mere predostrožnosti te odlaže sve planirane aktivnosti vezane za održavanje skupova, radionica, promocija, sastanaka i drugih vidova okupljanja.

Zaposleni u Agenciji će nastaviti da pružaju informacije i podršku svim zainteresovanima putem elektronske pošte.

Kontakt mail: office@rrazlatibor.rs,

Kontakt osobe:
Violeta Marković
mail:violeta.markovic@rrazlatibor.rs,
tel: 065 8230651
Ana Stefanović
office@rrazlatibor.rs
tel: 065 9230859

 

Тренутна посета

Имамо 1139 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Са Пријепољем на InvestExpo 2012.