RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

ПСД на првој Регионалној конференцији о сарадњи на одрживом развоју туризма

На "Конференцији о регионалној сарадњи у функцији одрживог развоја туризма" одржаној  20 и 21. септембра 2011. године у Сарајеву, ПСД тим имао је прилику да кроз презентацију представи први интегративни рурални туристички производ у складу са потенцијалима туризма базираног на активностима,  мини сеоске кампове. Презентација је изазвала велико интересовање, што је потврда доброг избора интервенција ПСД тима у сектору туризма.

Овом приликом по први пут су се окупили лидери и заинтересоване стране индустрије туризма из Босне и Херцеговине, Албаније, Србије, Црне Горе, Македоније како би разговарали о сарадњи на развоју туристичког производа, стандардима у сектору туризма и прекограничној сарадњи.

Током конференције, земљама Западног Балкана пружена је преко потребна платформа за утврђивање систематичнијег приступа развоју регионалног туристичког производа, као и размена примера добре паксе, научених лекција и нових токова у вези туристичких производа и политика.

Организатори конференције били су УСАИД – Сида ФИРМА пројекат и УСАИД-ова Иницијатива за јачање регионалне конкурентности (РЦИ) у сарадњи са Светском туристичком организацијом Уједнињених нација.

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

 

Тренутна посета

Имамо 395 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Подршка развоју туризма ПСД на првој Регионалној конференцији о сарадњи на одрживом развоју туризма