RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

У Прибоју отворена Kанцеларија за локално економски развој

У Прибоју је 29.10.2012. године свечано отворена Канцеларија за локално економски која ће значајно допринети модернизацији општинске управе и унапређењу комуникације са локалним становништвом.Канцеларија за локални економски развој, подржана је и основана у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор и имаће задатак да на адекватан начин одговори свим потребама привредника и подстакне бржи економски развој", истакао је Лазар Рвовић, председник општине Прибој.

Поред руководства општине, на свечаности је говорио Славко Лукић, директор Регионалне развојне агенције Златибор, истакавши да је ово веома важан тренутак за будући развој Прибоја. Новоформирани тим ће бити сервис и подршка постојећим малим и средњим предузећима, а посебно важан сегмент рада биће и активности на привлачењу домаћих и страних инвеститора. Такође, треба искористити распложиве европске претприступне фондове и друга донаторска средства и кроз реализацију пројеката решавати локалне проблеме. Припрема и имплементација пројеката биће један од главних задатака ове Канцеларије – нагласио је Лукић.

РРА Златибор ће наставати да пружа подршку новооснованој канцеларији у Прибоју, првенствено кроз обуке запослених и повезивање са осталим актерима на нивоу Златиборске области.

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге

Расписан је Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге која се реализује у оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се имплементира преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција.

 

Тренутна посета

Имамо 151 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој У Прибоју отворена Kанцеларија за локално економски развој