RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Заједнички наступ на BelRE 2012.

У оквиру Пројекта Пословна зона Коловрат који партнерски спроводе општина Пријепоље, ЈКП Лим и РРА Златибор у оквиру РДЕПР 2 програма, општина Пријепоље се представила на 7. Међународном сајму некретнина и инвестиција – BelRE који је одржан у Београду од 29. до 30. октобра 2012. године.  Ова манифестација је била још једна прилика за промоцију пословне инфраструктуре и инвестиционих потенцијала којима Пријепоље располаже, али и за промоцију рада и резултата РРА Златибор на пољу економског развоја територије.

Сајам BelRe (Belgrade Real Expo) је окупио власнике земљишта, локалне самоуправе, консултанте, инвеститоре и банке са циљем да се на једном месту сусретну сви учесници регионалног тржишта некретенина.

Сајму су, поред домаћих, присуствовали и излагачи из Италије. 15 италијанских компанија је наступило, уз организациону помоћ Регионалне привредне коморе Friuli Venecija Đulija, са намером да у Србији пронађу пословне партнере и започну пословање.

Штанд Пословне зоне Коловрат посетио је и  министар грађевине и урбанизма у Влади републике Србије, Велимир Илић коме је представљен сам пројекат и инвестициони потенцијали општине.

Поред сајамског дела организован је и низ пратећих садржаја у виду панел дискусија које су се, углавном, односиле на инвестиције у обновљиве изворе енергије, улагања у инфраструктуру као подстицаја економског развоја и улагања у резиденцијалне и комерцијалне некретнине.

Наредни догађај на коме ће Пројекат презентовати остварене резултате је „Дан Коловрата у Пријепољу“ као још једна прилика за промоцију Зоне и њених потенцијала.

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге

Расписан је Јавни позив за спровођење бесплатне менторинг услуге која се реализује у оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се имплементира преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција.

 

Тренутна посета

Имамо 408 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Заједнички наступ на BelRE 2012.