RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма

Радионица Разрада и финализација пројектне идеје у сектору воћарства у оквиру I Јавног позива РДЕПР 2 програма реализована је 04.02. у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању. Радионица је организована како би на једном месту окупила потенцијалне чланове конзорцијума и допринела уобличавању и брушењу пројектне идеје са којом ће партнери из Златиборског округа, предвођени РРА „Златибор“ и са општином Лучани из Моравичког округа, конкурисати на овом Позиву.

Радионици су присуствовали представници општина Ариља, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља, Чајетине, Лучана и града Ужица, као и представници РПК Ужице, Пољопривредне стручне службе Ужице, Иновационог центра у пољопривреди општине Ариље, Асоцијације за развој Ибарске долине и РРА „Залтибор“, као и представници РДЕПР 2 програма.

Радионица је протекла у радној атмосфери, а закључци до којих се дошло ће бити реализовани у најскорије време, како би се писање пројекта и његово подношење на конкурс завршило до предвиђеног рока, 08.03.2010

.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

НОВА УСЛУГА РРА ЗЛАТИБОР ДОСТУПНА ПРИВАТНОМ СЕКТОРУ

Регионална развојна агенција Златибор је у оквиру пројекта Кластер WМГ на ЕУ тржишту креирала  нову услугу намењену прдствницима приватног сектора:

МЕНТОРИНГ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЈУ И ПРИПРЕМУ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ФИНАНСИРАНИХ ИЗ НАЦИОНАЛНИХ И МЕЂУНАРОДНИХ ФОНДОВА.

Пројекат је  подржала Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО са циљем да се побољша конкурентности малих И средњих предузећа у металској индустрији.

Услуга подразумева подршку клијентима у идентификацији потреба предузећа које су складу са актуелним, доступним фондовима, припрему предлога пројекта И подршку у имплементацији.

Запослени у РРА Златибор  заинтересовним компанијама омогућиће приказивање обједињених најважнијих алтернативних извора финасирања доступних за домаћа МСП, као и приближавање услова, критеријума  које је потребно испунити, како би се конкурисало за доступна средства.


Више информација можете добити путем телефона : 031/ 523 065 или на емаил: office@rrazlatibor.rs

 

 

Тренутна посета

Имамо 253 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Активности Наше активности Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма